https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Millegem

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Millegem

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een bedrijfsevenement te laten plaatsvinden nabij Millegem? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Millegem heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Millegem. Dus, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Millegem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Millegem voor stijlvolle bedrijfsevenementen

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Millegem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat velen de allermooiste parel nabij Millegem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Millegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Millegem en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme bedrijfsevenementen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsevenement een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!