https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Melkouwen

Mooi Bedrijfsevenement bij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsevenement bij Melkouwen

Toevallig op zoek naar een leuke gelegenheid om een bedrijfsevenement te houden bij Melkouwen? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze prachtplek gelegen bij Melkouwen is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai bedrijfsevenement in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Melkouwen. Kortom, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Melkouwen, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Melkouwen voor chique bedrijfsevenementen

Onze immense tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsevenement nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Melkouwen noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Melkouwen ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door de vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Melkouwen als het gaat over de organisatie van sublieme bedrijfsevenementen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.