https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Lint

Prachtig Bedrijfsevenement bij Lint

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Lint

Op zoek naar een knappe plaats om een bedrijfsevenement te organiseren bij Lint? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Lint beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsevenementen . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Lint. Kort samengevat, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Lint, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Lint voor chique bedrijfsevenementen

Onze immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Lint baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Lint noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lint ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lint echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Lint en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.