https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Kruibeke

Mooi Bedrijfsevenement nabij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Kruibeke

Bent u op zoek naar een fraaie stek om een bedrijfsevenement te houden nabij Kruibeke? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Kruibeke beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Kruibeke. Dus, voor een op en top perfect bedrijfsevenement bij Kruibeke, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Kruibeke voor klassevolle bedrijfsevenementen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft bedrijfsevenement nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Kruibeke baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat velen de allermooiste plek nabij Kruibeke noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Kruibeke ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Kruibeke als het aankomt op het organiseren van succesrijke bedrijfsevenementen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kruibeke staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!