https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Koningshooikt

Mooi Bedrijfsevenement bij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Koningshooikt

Op zoek naar een knappe stek om een bedrijfsevenement te laten plaatsvinden in de buurt van Koningshooikt? Dan is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze prachtplek vlakbij Koningshooikt is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique bedrijfsevenement in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Koningshooikt. Kort gezegd, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Koningshooikt, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Koningshooikt voor klassevolle bedrijfsevenementen

Onze ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste parel in de buurt van Koningshooikt noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Koningshooikt ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij de vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsevenement op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Koningshooikt als het gaat over het organiseren van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Koningshooikt zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.