https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Hovorst

Mooi Bedrijfsevenement bij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Hovorst

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een bedrijfsevenement te laten doorgaan vlakbij Hovorst? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit verborgen pareltje bij Hovorst heeft alles om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor bedrijfsevenementen . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hovorst. Dus, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Hovorst, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Hovorst voor chique bedrijfsevenementen

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Hovorst en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hovorst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Hovorst en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hovorst staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.