https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Hove

Mooi Bedrijfsevenement bij Hove

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsevenement bij Hove

Op zoek naar een ideale zaal om een bedrijfsevenement te doen plaatsvinden nabij Hove? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Hove is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hove. Kort samengevat, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Hove, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Hove voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Hove baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Hove en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hove ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hove echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Hove en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.