https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Herenthout

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Herenthout

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsevenement bij Herenthout

Aan het speuren naar een knappe plaats om een bedrijfsevenement te doen plaatsvinden bij Herenthout? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Herenthout is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai bedrijfsevenement in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herenthout. Kort samengevat, voor een perfect bedrijfsevenement bij Herenthout, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Herenthout voor chique bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Herenthout badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Herenthout noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herenthout ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door de talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Herenthout en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.