https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Herentals

Prachtig Bedrijfsevenement bij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Herentals

Bent u op zoek naar een knappe plaats om een bedrijfsevenement te laten doorgaan bij Herentals? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Herentals beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herentals. Kort gezegd, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Herentals, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Herentals voor klassevolle bedrijfsevenementen

Onze ruime tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Herentals baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste parel in de buurt van Herentals en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Herentals ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Herentals als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herentals staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!