https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Hemiksem

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Hemiksem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Hemiksem

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een bedrijfsevenement te laten doorgaan bij Hemiksem? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze prachtplek in de buurt van Hemiksem heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een bedrijfsevenement in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hemiksem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Hemiksem, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Hemiksem voor klassevolle bedrijfsevenementen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Hemiksem en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hemiksem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Hemiksem en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Hemiksem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!