https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Grimbergen

Mooi Bedrijfsevenement bij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Grimbergen

Op zoek naar een knappe plek om een bedrijfsevenement te laten plaatsvinden in de buurt van Grimbergen? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Grimbergen beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor bedrijfsevenementen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Grimbergen. Kortom, voor een op en top perfect bedrijfsevenement bij Grimbergen, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Grimbergen voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Grimbergen en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Grimbergen ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Grimbergen niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Grimbergen als het aankomt op de organisatie van sublieme bedrijfsevenementen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.