https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Edegem

Prachtig Bedrijfsevenement bij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Edegem

Bent u op zoek naar een leuke stek om een bedrijfsevenement te houden nabij Edegem? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Deze rustige locatie bij Edegem heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai bedrijfsevenement in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Edegem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Edegem, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Edegem voor chique bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Edegem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste plek nabij Edegem en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Edegem ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Edegem echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Edegem en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Edegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.