https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Duffel

Mooi Bedrijfsevenement nabij Duffel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsevenement bij Duffel

Bent u op zoek naar een mooie gelegenheid om een bedrijfsevenement te laten doorgaan bij Duffel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit mooie, rustige oord nabij Duffel heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Duffel. Kort samengevat, voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Duffel, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Duffel voor klassevolle bedrijfsevenementen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsevenement nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Duffel badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste plek nabij Duffel en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Duffel ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Duffel als het aankomt op de organisatie van sublieme bedrijfsevenementen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Duffel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.