https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Deurne

Mooi Bedrijfsevenement bij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Deurne

Aan het speuren naar een leuke plek om een bedrijfsevenement te organiseren vlakbij Deurne? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Dit verborgen pareltje bij Deurne is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor bedrijfsevenementen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Deurne. Kortom, voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Deurne, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Deurne voor stijlvolle bedrijfsevenementen

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Deurne baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste parel nabij Deurne noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Deurne ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Deurne als het gaat over het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die nodig is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Deurne staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!