https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Bossenstein

Prachtig Bedrijfsevenement bij Bossenstein

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsevenement bij Bossenstein

Aan het speuren naar een geschikte stek om een bedrijfsevenement te organiseren vlakbij Bossenstein? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Dit verborgen pareltje in de buurt van Bossenstein heeft alles om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Bossenstein. Kortom, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Bossenstein, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Bossenstein voor chique bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat velen de allermooiste plek nabij Bossenstein noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Bossenstein ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Bossenstein echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door de vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Bossenstein als het gaat over het organiseren van succesrijke bedrijfsevenementen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw bedrijfsevenement een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.