https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Boechout

Mooi Bedrijfsevenement nabij Boechout

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsevenement bij Boechout

Bent u op zoek naar een leuke stek om een bedrijfsevenement te organiseren nabij Boechout? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze prachtplek gelegen bij Boechout beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor bedrijfsevenementen . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Boechout. Kortom, voor een fantastisch bedrijfsevenement bij Boechout, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Boechout voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Boechout baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste parel in de buurt van Boechout noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boechout ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Boechout absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Boechout en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boechout staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!