https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Beerzel

Mooi Bedrijfsevenement bij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Beerzel

Aan het speuren naar een ideale zaal om een bedrijfsevenement te laten plaatsvinden vlakbij Beerzel? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Beerzel beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor bedrijfsevenementen . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai bedrijfsevenement in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Beerzel. Dus, voor een perfect bedrijfsevenement bij Beerzel, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Beerzel voor klassevolle bedrijfsevenementen

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft bedrijfsevenement nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Beerzel badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste parel nabij Beerzel en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Beerzel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Beerzel niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Beerzel en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!