https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Antwerpen

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Antwerpen

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een bedrijfsevenement te vieren nabij Antwerpen? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze prachtplek vlakbij Antwerpen heeft alles om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai bedrijfsevenement in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Antwerpen. Kort samengevat, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Antwerpen, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Antwerpen voor stijlvolle bedrijfsevenementen

De ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste parel nabij Antwerpen noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Antwerpen ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Antwerpen niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan onze vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Antwerpen en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme bedrijfsevenementen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Antwerpen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.